Om os

Vi har mere end 20 års erfaring med ejendomsadministration – og vi deler gerne vores erfaringer

Ejendomsadministration i Aarhus - gør brug af vores professionelle udlejningsservice og ejendomsfunktionærer. Få hjælp til flyttesyn og ejendomsservice.

Hvem er vi?

Hos Dansk Administrationscenter – DAC i daglig tale – har vi i mere end 20 år leveret professionel ejendomsadministration af både bolig- og erhvervsejendomme til investeringskunder og foreninger. Vi leverer individuelle løsninger, der passer til vores kunders behov. Udover administration og regnskabsføring tilbyder vi ejendomsservice, udlejningshjælp, juridisk rådgivning og ikke mindst rådgivning i forbindelse med renovering, tilbygning og opkøb, som optimerer din ejendom og din ejendomsporteføljes værdi. Vi arbejder kort sagt med hele pakken, når det drejer sig om optimering af drift og investering i ejendomme – og vi deler gerne vores viden med vores kunder.

Hos os er ikke bare du, men også dine kunder – lejerne – i fokus. Vi tager ejerskab og behandler dine ejendomme, som var de vores egne. Vores koncept bygger på at kunne tilbyde vores kunder alle aspekter inden for ejendomsadministration skræddersyet efter hver enkelt kundes behov.

Kort og godt: Vi yder mere for din ejendom!

Læs mere om os, og hvad vi kan tilbyde dig, der er investeringskunde og jer, der er en del af en andelsforening eller ejerforening.

Mød vores medarbejdere

Vores ca. 30 medarbejdere arbejder hver dag dedikeret for at skabe værdi og for at yde den bedste service for dig og dine lejere.
Se vores medarbejdere her.

Om os - mere end 20 års erfaring med ejendomsadministration

Dansk Administrationscenters historie

Dansk Administrationscenter blev stiftet i år 2000 med Jan Rasmussen som direktør. Men, de første skridt til virksomheden, som vi kender den i dag, blev allerede taget i 1987, hvor vores tre ejere – Jan Rasmussen, Peter N. Andersen og Søren Chr. Madsen – investerede i deres første ejendom i Aarhus.

Vores tilknytning til Aarhus har derfor altid været stor. Fra vores kontor i Viby administrerer vi ejendomme i de fleste større byer i landet. Siden år 2000 er vi vokset eksponentielt, så vi i dag er næsten 30 medarbejdere, som har deres daglige gang på vores kontor i Viby.

DAC - om os

Vores forretningsgrundlag, mission og vision

Vi er meget ambitiøse på både vores egne og vores kunders vegne. Vi stræber hver dag efter at yde markedets bedste service og skabe værdi for vores kunder. Vi tager ejerskab over din portefølje og behandler den, som var det vores egen. Kort og godt: Vi yder mere for din ejendom!

Dansk Administrationscenter om os og vores samfundsansvar

Samfundsansvar

Ejendomme er mere end mursten. Det handler også om mennesker. Derfor skal vi være bevidste om vores ansvar. Det gælder både over for vores kunder og vores lejere, men i høj grad også over for vores medarbejdere og samfundet omkring os. Derfor har vi blandt meget andet fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og støtte velgørende formål, som hjælper mennesker, der af forskellige grund går igennem en svær tid.

EjendomDanmark

Vi er medlem af EjendomDanmark, som er ejendomsbranchens erhvervsorganisation, der bl.a. arbejder for vores interesser på Christiansborg. Ved at være medlem kan vi give vores besyv på lovgivningen, ligesom vi bliver holdt opdateret på de nyeste udviklinger i branchen. Alle vores administratorer er desuden enten færdiguddannede EA hos EjendomDanmark eller i gang med at tage uddannelsen. Hos os er du altså sikker på at få kvalificerede medarbejdere, som er up-to-date på de nyeste udviklinger i ejendomsbranchen.

Medlem af ejendom Danmark
Ejendomsadministration i Aarhus der giver mulighed for digital administration.

Whistleblowerordning

Som en del af JPS Marselis-koncernen har vi en whistleblowerordning, hvor medarbejdere, kunder, leverandører og samarbejdspartnere – både anonymt og med navn – kan rapportere alvorlige lovovertrædelser. Alle indberetninger bliver behandlet fortroligt af vores koncernjura. 

Du kan læse mere på JPS Marselis’ hjemmeside.