Samfundsansvar

– Ejendomme er mere end mursten – det handler også om mennesker

Dansk Administrationscenter - Samfundsansvar

Vi tager ansvar

Vores mission og vision er fokuseret på den konkrete, målbare værdi, vi ønsker at skabe for dig, der er kunde hos os. Vi kan ikke opfylde og stræbe efter vores mål, hvis vi ikke havde et stort fokus på de blødere værdier. Hos os prioriterer vi mennesker, for når alt kommer til alt, er det mennesker, der skaber værdien. Det er både dig som kunde, dine lejere, vores medarbejdere og ikke mindst samfundet omkring os.

DAC - om os og vores samfundsansvar

Vores ansvar over for vores medarbejdere

Vores medarbejdere er uden tvivl vores vigtigste kapital. Uden dem, ingen virksomhed. Vi arbejder hele tiden på at sikre et godt arbejdsmiljø for alle vores medarbejdere. Tonen er uformel, og der er plads til grin, samtidig med at vi arbejder målrettet og seriøst for at sikre den bedst mulig service over for vores kunder og lejere. Vi har årlige udviklingsture og teambuilding-dage med faglige indspark i form af f.eks. oplæg fra eksperter eller kunder og naturligvis samvær med kollegaerne.

Vores administratorer er alle enten uddannede EA eller i gang med at tage deres uddannelse. Vi opfordrer alle vores medarbejdere til at deltage på kurser og støtter dem i at tage efteruddannelser, så de bliver ved med at udvikle deres kompetencer og holder sig opdateret på de nyeste udviklinger og trends på ejendoms- og lejermarkedet.

Det er vigtigt for os at være med til at skabe fremtidens ejendomsbranche. Derfor prioriterer vi at have praktikanter og studentermedhjælpere, så vi kan være med til at præge de næste generationer af ejendomsadministratorer og regnskabsmedarbejdere.

Vil du være med på teamet, er du meget velkommen til at sende en ansøgning til os.

DAC - om os og vores samfundsansvar

Vores samfundsansvar over for vores kunder og lejere

Vores kunder lægger deres investeringer i vores hænder. Det er et ansvar, vi tager meget seriøst. Vores forretningsgrundlag er bygget op om den værdi, vi skaber for dig, der er kunde hos os. Det er vigtigt for os at yde en høj service over for både vores kunder og deres kunder – lejerne – samt at møde alle i øjenhøjde og ikke mindst at give den bedst mulige vejledning i forbindelse med f.eks. renoveringer eller energioptimering.

Ejendomsadministration i Aarhus der giver mulighed for digital administration.

Energioptimering på kontoret

I løbet af de senere år er der kommet mere og mere fokus på energioptimering. Det er områder, som vi har fokus på. Både over for vores kunder og i hverdagen. Vi er f.eks. for længst begyndt at affaldssortere, og så er vi – så vidt muligt – skiftet over til digitale løsninger, så vi mindsker brugen af papir. I 2021 fik vores udlejningskonsulenter deres første elbil, derfor har vi også installeret el-ladestandere til stor glæde for vores medarbejdere og kunder. Vi forsøger med andre ord hele tiden at optimere de steder, hvor vi har mulighed for det.

Vi vejleder også vores kunder til, hvordan de kan optimere deres ejendomme for at gøre boligerne og lokalerne mere energivenlige.

Vores ansvar over for verden omkring os

Vores måde at give tilbage på er ved at støtte velgørende formål, som arbejder for at forbedre vilkårene for skrøbelige og udsatte grupper i vores samfund. Vi støtter både med donationer i form af kontantbeløb og i form af arbejdstid. F.eks. donerer vi hvert år en arbejdsdag til Sølund Musik-Festival, hvor vi hjælper med at sætte telte op.

Som en del af JPS Marselis støtter vi en række andre velgørende formål. Læs mere om JPS Marselis’ samfundsansvar.

 

Danske Hospitalsklovne

De Danske Hospitalsklovne gør en stor indsats for at hjælpe indlagte børn i hele Danmark. De er meget mere end blot et muntert indslag. De agerer ud fra det enkelte barns behov, og gør, hvad de kan, for at få børn og forældre til at føle sig mere trygge i en svær tid.

På nuværende tidspunkt når klovnene at besøge cirka halvdelen af de 75.000 børn, der hvert år bliver indlagt i Danmark.

Som klovne-sponsor håber vi, at Dansk Administrationscenter kan bidrage til, at endnu flere får glæde af det arbejde, De Danske Hospitalsklovne udfører.

Sport 'n' Charity

Sport ‘n’ Charity er en relativ ny forening, som blev startet af Martin og Frederik i 2022. Sport ‘n’ Charity stræber efter at give kræftramte børn en chance for at vinde tilbage, hvad kræften har taget fra dem. Gennem træning hjælper de kræftramte børn med at mindske senfølger og handicap, som kan være en konsekvens af både kræften og behandlingen.

På baggrund af forskning på området har de udviklet en online træningsportal og lavet en træningstaske, så det er nemt for de kræftramte børn at træne, uanset hvor de er.

Drømmen er, at alle kræftramte børn kan få en træningstaske, så de kan komme tilbage til livet uden alvorlige senfølger eller handicap.

Sølund Musik-Festival

Til daglig arbejder vi under sloganet ”Vi yder mere for din ejendom”. Hvert år holder vi en enkelt dag i maj lukket på kontoret for at ”yde mere” på en helt anden måde. Vi tager nemlig til Sølund, en mindre by ved Skanderborg, for at hjælpe med at sætte telte op til årets musikfestival. Sølund Musik-Festival er verdens største musikfestival for mennesker med udviklingshandicap og deres ledsagere. Under visionen om musik og kærlighed til alle samles omkring 20.000 mennesker hvert år tre dage i juni i Sølund.

”Jeg glæder mig over, at vi har mulighed for at give vores lille bidrag til en festival, der hvert år vækker glæde blandt mennesker, der ellers ikke altid har det så nemt,” forklarer administrationschef, Gitte Møller Pedersen, og fortsætter: ”Samtidigt er jeg også virkelig stolt og glad over, at vi kan samle kontoret om denne opgave i en ellers meget travl hverdag. Selvom det primære formål er at hjælpe andre, så er jeg overbevist om, at det også gør noget godt for os hver især – både personligt og som kollegaer. Vi skal løfte i flok på en anderledes og mere praktisk måde end vi er vant til, og det er jeg sikker på, at der kommer en hel masse godt ud af”.

Sølund Musik-Festival bliver holdt tirsdag, onsdag og torsdag den anden uge i juni. I løbet af de tre dage byder de velkommen til ca. 20.000 gæster. Læs mere om Sølund Musik Festival.

Julemærkemarchen

Julemærkemarchen er en frivillig forening, som i mere end 40 år har samlet midler ind til landets julemærkehjem. De arrangerer både en landsdækkende julemærkemarch den første søndag i december, en Sommer Julemærkemarch på Bakken i forbindelse med Bakkens ”Jul i juli” og Julemændenes Verdenskongres.

Julemærkemarchen samler hvert år over 16.000 deltagere, der sammen med deres familie, virksomhed, gangforening eller ungdomshold bruger en hyggelig dag med at samle ind ved at gå eller løbe en tur.  

Læs mere om julemærkemarchen.

De Danske Hospitalsklovne gør en stor indsats for at hjælpe indlagte børn i hele Danmark. De er meget mere end blot et muntert indslag. De agerer ud fra det enkelte barns behov, og gør, hvad de kan, for at få børn og forældre til at føle sig mere trygge i en svær tid.</p>
<p>På nuværende tidspunkt når klovnene at besøge cirka halvdelen af de 75.000 børn, der hvert år bliver indlagt i Danmark.</p>
<p>Som klovne-sponsor håber vi, at Dansk Administrationscenter kan bidrage til, at endnu flere får glæde af det arbejde, De Danske Hospitalsklovne udfører.