Vores historie

Vores historie

Dansk Administrationscenter blev stiftet i år 2000. Vores historie begynder dog allerede 13 år tidligere, hvor vores tre ejere købte deres første ejendom.

Den spæde start

I 1987 investerede de tre ungdomsvenner, Jan Rasmussen, Peter N. Andersen og Søren Chr. Madsen, i deres første ejendom på Trøjborg i Aarhus. I de efterfølgende 13 år investerede de tre venner løbende i nye ejendomme i hovedsageligt Aarhus-området, indtil ejendomsporteføljen i år 2000 havde vokset sig så stor, at de valgte at stifte deres eget administrationsselskab: Dansk Administrationscenter. De tre indehaveres egen virksomhed, JPS Ejendomme, blev Dansk Administrationscenters første kunde.

Vokseværk

Siden år 2000 har vi indgået administrationsaftaler med en række mindre og større investeringskunder, ejerforeninger og andelsforeninger. I år 2014 flyttede vi fra vores lokaler på Skovbrynet i Aarhus til vores nuværende kontor på Thyrasgade 4 i Viby. I løbet af årene er der kommet flere medarbejdere til, og huset summer af liv på en helt anden måde end for bare et par år siden – og vi elsker det!

Vi er stolte af, at mange af vores kunder i dag henvender sig, fordi vi er blevet anbefalet til dem af vores nuværende kunder og samarbejdspartnere. For os er det den største ros af det stykke arbejde, vi hver dag leverer til vores kunder og deres lejere.

I dag

Siden første dag i år 2000 har vi sat en ære i at levere en professionel og troværdig administration af alle vores kunders ejendomme. Så meget, at vores medarbejdere føler ejerskab for de ejendomme, de administrerer.

Vores kontor ligger få minutters kørsel fra motorvejen, men stadig tæt på midtbyen, hvilket gør det nemt for både vores medarbejdere og kunder at komme til kontoret. Selvom vores ben er solidt plantet i den jyske og særligt aarhusianske muld, så administrerer vi ejendomme i mange af de større danske byer – dog primært i Jylland og på Fyn.

Udover vores kerneydelse – ejendomsadministration – tilbyder vi i dag også hjælp til udlejning, ejendomsservice, juridisk rådgivning og byggerådgivning.

I dag er Dansk Administrationscenter en del af koncernen JPS Marselis ApS, som udover ejendomsvirksomheder tæller en række produktionsvirksomheder i Danmark, Tyskland, Letland og Canada.

Boligadministration i Aarhus for private investorer - vi tager ejerskab fra første dag. Vi har en klar mission, vision og forretningsmål og mange års erfaring, hvilket vores historie understreger.

Forretningsgrundlag

Vi vil være de bedste til at passe og udvikle din ejendom. Vores forretningsgrundlag bygger på fem centrale principper, der skaber værdi for dig som kunde: rigtig leje, optimering af ejendommens udgifter, planlagt vedligehold og forbedringer, lejerkontakt og ejerrapportering.

Dansk Administrationscenter om os og vores samfundsansvar

Samfundsansvar

Ejendomme er meget mere end mursten. Det handler også om mennesker. Både om dig, som er kunde, om dine lejere, vores medarbejdere og ikke mindst om de mange mennesker i Danmark, der dagligt oplever uoverskuelige udfordringer. 

Vi ønsker at møde alle i øjenhøjde og arbejder for at have et sundt arbejdsmiljø med plads til grin og faglige udfordringer. Fra vores virksomheds begyndelse har det også været vigtigt for os at støtte de mennesker i vores samfund, som af forskellige grunde oplever svære tider. Derfor har vi i mange år bl.a. støttet De Danske Hospitalsklovne og Sølund Musik-Festival.

Dansk Administrationscenter om os og vores samfundsansvar