Ingersvej 7, 1. tv. – 8220 Brabrand

Stor 2-værelses lejlighed med altan

Lejligheden består af to store værelser, køkken med spiseplads og et rummeligt badeværelse. Alle rummene har dør ud til en central gang, ligesom de gennemgående lyse træparketgulve binder værelserne sammen med gangen. Fra stuen har du udgang til en vestvendt altan, hvor du kan nyde eftermiddags- og aftensolen.

Badeværelset er holdt i hvidt med brusekabine, klinkegulv og klinker på væggene. Køkkenet er på samme vis holdt i hvide nuancer og kommer udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kølefryseskab og komfur. I køkkenet har du også en lille spiseplads, som inviterer til hyggelige stunder. Du har god skabsplads i hele lejligheden.

Rumfordelingen gør lejligheden perfekt til singler og par.

I Hejredalsparken får du meget mere end en lejelejlighed. Du får et hjem med rammer, der passer til din hverdag, dine hobbies og dine behov:

Plads til din hund eller kat. Gratis parkering til dig og dine gæster. Mulighed for at låne delebil. Rum til at låse cykel og barnevogne inde. Plads med kompressor og ophæng til at reparere din cykel. Lynhurtigt fiberinternet på op til 1000/1000 Mbit/s. Gratis nyttehave til dine blomster og krydderurter. Mulighed for at leje et ekstra stort kælderrum til dine ting. Moderne vaskeri med online betaling og bestilling af vasketider samt stort tørrerum.

Du kan læse mere om området og lejligheden på Hejredalsparkens hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

OBS! Billeder er vejledende for denne type lejlighed. Der kan være forskelle mellem det afbillede og den aktuelle lejlighed.

Detaljer om boligen

68 m2
Antal værelser: 2
Husdyr: Ja

Delevenlig

Altan

Opvaskemaskine

Køle- og fryseskab

Mikrobølgeovn

Faciliter i ejendommen

Parkering: Ja

Ladestander

Gårdhave

Fælles vaskeri

Cykelparkering

Depotrum

Plads til barnevogn

Vi tager forbehold for tastefejl.

Ingersvej 7, 1. tv.

Info om boligen

Overtagelsesdato: Snarest
Tidsbegrænsning:Ingen
Månedlig husleje: 6.480 kr.
Månedlig aconto: 600 kr.
El: Eget ansvar
Forudbetalt leje: 0 kr.
Depositum:19.440 kr.
Indflytningspris: 26.520 kr.

Kontakt

Ejendomsinspektør Niels Aage Eriksen

Niels Aage Eriksen

Ejendomsinspektør

naae@dacas.dk
20 60 41 31