Ny Kastetvej 26, st. tv. – 9000 Aalborg

Charmerende 2-værelses lejlighed

Denne fine 2-værelses lejlighed har et lyst køkken. som er udstyret komfur og kølefryseskab og masser af skabsplads. Lejligheden består af en stue og et rummeligt soveværelse. Hvilket gør lejligheden egnet til singler og par.

Det fine stukloft giver sammen med de nyligt slebne og lakerede gulve tilføjer en smuk finish til boligen. Badeværelset er holdt i lyse nuancer med hvide klinker.

I kælderen er der et velfungerende fællesvaskeri og depotrum. I det hyggelige gårdmiljø har du en fælles basketballbane og flere borde- og bænkesæt, der indbyder til hyggelige stunder med familie og venner. Der er gratis parkering lige ved døren til dig og dine gæster. Har du en cykel, er der et overdækket cykelskur i baggården, og så har du kun få meter til busser i forskellige retninger.

Ny Kastetvej er en stille vej, som ligger tæt på indkøbsmuligheder, caféer og havnefronten, der med sine mange restauranter og fine udsigt over Limfjorden er oplagt til en hyggelig aften ude. Derudover har du også under to kilometer ind til Aalborgs gågader.

Detaljer om boligen

66 m2
Antal værelser: 2

Delevenlig

Opvaskemaskine

Køle- og fryseskab

Mikrobølgeovn

Faciliter i ejendommen

Parkering: Ja

Gårdhave

Fælles vaskeri

Cykelparkering

Depotrum

Plads til barnevogn

Vi tager forbehold for tastefejl.

Se alle vores ledige lejligheder i Aarhus, Randers, Aalborg, Kolding, Odense, Hobro – for blot at nævne nogle af de byer, vi udlejer lejligheder i.

Ny Kastetvej 26, Aalborg

Info om boligen

Overtagelsesdato: Snarest
Tidsbegrænsning:Ingen
Månedlig husleje: 5.400 kr.
Månedlig aconto: 700 kr.
El: Eget ansvar
Forudbetalt leje: 0 kr.
Depositum:16.200 kr.
Indflytningspris: 22.300 kr.

Kontakt

Ejendomsfunktionær Søren Vardinghus

Søren Vardinghus

Ejendomsfunktionær

sva@dacas.dk
40 23 16 63