Ny Kastetvej 24, 1. tv. – 9000 Aalborg

Superflot lejlighed med helt ny altan

OBS: Der bliver sat opvaskemaskine ind inden indflytning.

På Ny Kastetvej ved Aalborg Stadion finder du denne lyse 2-værelses lejlighed. Lejligheden ligger på 1. sal og har en ny altan fra april 2022, så du kan nyde den gode udsigt over byen og til stadion.

Lejligheden er 68 kvm og består af en fin entré, stor stue med stuk i loftet, et soveværelse med separat bruseniche og håndvask, et nyrenoveret toilet og et lyst køkken med ovn og kølefryseskab. Hele lejligheden har ludbehandlede plankegulve.

I kælderen er der et velfungerende fællesvaskeri og depotrum. I det hyggelige gårdmiljø har du en fælles basketballbane og flere borde- og bænkesæt, der indbyder til hyggelige stunder med familie og venner. Der er gratis parkering lige ved døren til dig og dine gæster. Har du en cykel, er der et overdækket cykelskur i baggården, og så har du kun få meter til busser i forskellige retninger.

Ny Kastetvej er en stille vej, som ligger tæt på indkøbsmuligheder, caféer og havnefronten, der med sine mange restauranter og fine udsigt over Limfjorden er oplagt til en hyggelig aften ude. Derudover har du også under to kilometer ind til Aalborgs gågader.

Husdyr er velkomne efter aftale. Vi gør opmærksom på, at lejer ikke må stå i RKI.

Detaljer om boligen

68 m2
Antal værelser: 2
Husdyr: Ja

Altan

Opvaskemaskine

Køle- og fryseskab

Faciliter i ejendommen

Parkering: Ja

Gårdhave

Fælles vaskeri

Cykelparkering

Depotrum

Vi tager forbehold for tastefejl.

Ny Kastetvej 24, 9000 Aalborg

Info om boligen

Overtagelsesdato: Snarest
Tidsbegrænsning:Ingen
Månedlig husleje: 5.450 kr.
Månedlig aconto: 800 kr.
El: Eget ansvar
Forudbetalt leje: 0 kr.
Depositum:16.350 kr.
Indflytningspris: 22.600 kr.

Kontakt