fbpx

Ingersvej 15, 2.tv. – 8220 Brabrand

Dejlig lejlighed med altan og parkering

Lejligheden består af to store værelser, køkken med spiseplads og et rummeligt badeværelse. Alle rummene har dør ud til en central gang, ligesom de gennemgående lyse træparketgulve binder værelserne sammen med gangen. Fra stuen har du udgang til en vestvendt altan, hvor du kan nyde eftermiddags- og aftensolen. Badeværelset er holdt i hvidt med brusekabine, klinkegulv og klinker på væggene. Køkkenet er på samme vis holdt i hvide nuancer og kommer udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køle-fryseskab og komfur. I køkkenet har du også en lille spiseplads, som inviterer til hyggelige stunder. Du har god skabsplads i hele lejligheden. Rumfordelingen gør lejligheden perfekt til singler og par.

I Hejredalsparken får du meget mere end en lejelejlighed. Du får et hjem med rammer, der passer til din hverdag, dine hobbies og dine behov:
Plads til din hund eller kat. Gratis parkering til dig og dine gæster. Lynhurtigt fiberinternet på op til 1000/1000 Mbit/s. Store græsarealer med plads til at spille og holde picnics. Mulighed for at låne delebil. Rum til at låse cykel inde. Plads med kompressor og ophæng til at reparere din cykel. Gratis nyttehave til dine blomster og krydderurter. Mulighed for at leje et ekstra stort kælderrum til dine ting. Moderne vaskeri med online betaling og bestilling af vasketider samt stort tørrerum.

OBS! Billeder er vejledende for denne type lejlighed. Der kan være forskelle mellem det afbillede og den aktuelle lejlighed.

Detaljer om boligen

68 m2
Antal værelser: 2

Delevenlig

Altan

Opvaskemaskine

Køle- og fryseskab

Faciliter i ejendommen

Parkering: Ja

Ladestander

Gårdhave

Fælles vaskeri

Cykelparkering

Depotrum

Vi tager forbehold for tastefejl.

Ingersvej 15, Brabrand

Info om boligen

Overtagelsesdato: Snarest
Tidsbegrænsning:Ingen
Månedlig husleje: 6.480 kr.
Månedlig aconto: 750 kr.
El: Eget ansvar
Forudbetalt leje: 0 kr.
Depositum:19.440 kr.
Indflytningspris: 26.670 kr.

Kontakt

Ejendomsinspektør Niels Aage Eriksen

Niels Aage Eriksen

Ejendomsinspektør

naae@dacas.dk
20 60 41 31