Ingersvej 11, 3. tv. – 8220 Brabrand

Stor lejlighed med altan

I Hejredalsparken kan du leje en stor 3-værelseslejlighed med to lyse værelser og en stor stue. Det ene værelse og stuen har direkte adgang fra gangen, mens det sidste værelse ligger i forbindelse med stuen, hvilket gør det velegnet som f.eks. kontor, børne- eller legeværelse. Det er også fra stuen, du har adgang til den vestvendte altan, der bare venter på hyggelige øjeblikke i eftermiddags- og aftensolen. Der er rigtig god skabsplads i hele lejligheden. Badeværelset er rummeligt og holdt i hvide nuancer med brusekabine og klinker på gulvet og væggene. I køkkenet har du både opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kølefryseskab og komfur som alle også er holdt i hvide farver. I køkkenet er der også en lille spiseplads, som bare venter på hyggelige stunder over maden.

I Hejredalsparken får du meget mere end en lejelejlighed. Du får et hjem med rammer, der passer til din hverdag, dine hobbies og dine behov:

Plads til din hund eller kat. Gratis parkering til dig og dine gæster. Mulighed for at låne delebil. Rum til at låse cykel og barnevogne inde. Plads med kompressor og ophæng til at reparere din cykel. Lynhurtigt fiberinternet på op til 1000/1000 Mbit/s. Gratis nyttehave til dine blomster og krydderurter. Mulighed for at leje et ekstra stort kælderrum til dine ting. Moderne vaskeri med online betaling og bestilling af vasketider samt stort tørrerum.

Du kan læse mere om Hejredalsparken, lejlighederne og området på hejredalsparken.dk.

Billederne i annoncen er vejledende for denne type lejlighed. Derfor kan der være forskelle mellem billederne og den aktuelle lejlighed.

Detaljer om boligen

84 m2
Antal værelser: 3
Husdyr: Ja

Delevenlig

Altan

Opvaskemaskine

Køle- og fryseskab

Faciliter i ejendommen

Parkering: Ja

Ladestander

Gårdhave

Fælles vaskeri

Cykelparkering

Depotrum

Vi tager forbehold for tastefejl.

Ingersvej 11, Brabrand

Info om boligen

Overtagelsesdato: Snarest
Tidsbegrænsning:Ingen
Månedlig husleje: 7.450 kr.
Månedlig aconto: 800 kr.
El: Eget ansvar
Forudbetalt leje: 0 kr.
Depositum:22.350 kr.
Indflytningspris: 30.600 kr.

Kontakt

Ejendomsinspektør Niels Aage Eriksen

Niels Aage Eriksen

Ejendomsinspektør

naae@dacas.dk
20 60 41 31