Emmasvej 22 st. th. – 8220 Brabrand

Delevenlig 4-værelses med altan

I Hejredalsparken kan du leje en 4-værelses lejlighed, der består af tre lyse rum og en rummelig stue. Fra gangen kan du gå direkte ind i køkkenet, badeværelset, to af værelserne og stuen. Det sidste værelse ligger i forlængelse af stuen, hvilket gør det velegnet som f.eks. kontor eller integreret spisestue. Fra stuen kan du også komme direkte ud på altanen, der med sin vestvendte retning får eftermiddags- og aftensolen. I køkkenet har du en hyggelig spiseplads, der inviterer til gode snakke over en kop kaffe eller madlavningen. Køkkenet er fuldt udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kølefryseskab og komfur. Badeværelset er ligesom køkkenet holdt i lyse, hvide farver, det har en rummelig brusekabine og fine klinker på gulvet og væggene.

I Hejredalsparken får du meget mere end en lejelejlighed. Du får et hjem med rammer, der passer til din hverdag, dine hobbies og dine behov:

Gratis parkering til dig og dine gæster. Mulighed for at låne delebil. Rum til at låse cykel og barnevogne inde. Plads med kompressor og ophæng til at reparere din cykel. Lynhurtigt fiberinternet på op til 1000/1000 Mbit/s. Gratis nyttehave til dine blomster og krydderurter. Mulighed for at leje et ekstra stort kælderrum til dine ting. Moderne vaskeri med online betaling og bestilling af vasketider samt stort tørrerum.

Læs mere om lejligheden og området på hejredalsparken.dk.

Billederne i annoncen er vejledende for denne type lejlighed. Derfor kan forskelle mellem billederne og den aktuelle lejlighed forekomme.

Detaljer om boligen

98 m2
Antal værelser: 4
Husdyr: Ja

Delevenlig

Altan

Opvaskemaskine

Køle- og fryseskab

Mikrobølgeovn

Faciliter i ejendommen

Parkering: Ja

Ladestander

Gårdhave

Fælles vaskeri

Cykelparkering

Depotrum

Plads til barnevogn

Vi tager forbehold for tastefejl.

Emmasvej 22, Brabrand

Info om boligen

Overtagelsesdato: Snarest
Tidsbegrænsning:Ingen
Månedlig husleje: 8.370 kr.
Månedlig aconto: 1.000 kr.
El: Eget ansvar
Forudbetalt leje: 0 kr.
Depositum:25.110 kr.
Indflytningspris: 34.480 kr.

Kontakt

Ejendomsinspektør Niels Aage Eriksen

Niels Aage Eriksen

Ejendomsinspektør

naae@dacas.dk
20 60 41 31